MARTURII

Scoala de vara ARPA – august 2018

Conferinta Angela Connolly – 20 martie 2016

Scoala de vara 2015

Noi colegi juniori ai ARPA au incheiat formarea de baza cu disertatii bogate, mature, consistente si creative.

Atunci când am ales să urmez cursurile A.R.P.A. deja le știam pe toate și le făcusem pe toate. Șansa mea a fost că totuși cei din comisia de examinare au ales să mă primească ca masterand. A fost nevoie de doi ani de zile pentru a mă decoji încet-încet și să cadă de pe mine straturi de infatuare, cunoaștere incompletă sau de-a dreptul eronată, spiritualitate greșit înțeleasă și falsă pioșenie. Cât despre ce n-am conștientizat încă, rămâne de muncă de-acum înainte.

O contribuție semnificativă în acest proces au avut atât cursurile de la A.R.P.A., cât și dezvoltarea personală. Făcută cu căldură și profesionalism, dezvoltarea personală a fost o adevărată oglindă pentru părțile pe care nu doream sau nu puteam să le văd. Iar cursurile au completat-o, fiind ținute de dascăli adevărați, pasionați de domeniile pe care ni le destăinuiau, dornici să le împărtășească cu noi. Noi, adică un grup de oameni cu interese similare, împreună cu care am crescut și alături de care m-am simțit de la început la locul potrivit.

Ce înseamnă de fapt formarea A.R.P.A. vă invit și pe voi să aflați, dar vă garantez că veți descoperi ceva minunat – pe voi înșivă, mai aproape de cum sunteți cu adevărat.

Cu recunoștință,
Victor Flueraș


Fotografii de la disertatia din 2014, generatia 2012-2014


Fotografii de la disertatia din 2013, generatia 2011-2013